Sök utbildning 👉
Kurser

Mjukvarutestare: Gör det själv Edition

Xplorafory Test, Distans
Längd
9 veckor
Pris
9 998,75 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Hör gärna av er för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
9 veckor
Pris
9 998,75 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Hör gärna av er för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Från 9 998,75 SEK inkl. moms / person

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Hör gärna av er för mer information

  • Distans
  • Distans

Om utbildningen

Mjukvarutestare: Gör det själv Edition

Utbildning till Mjukvarutestare på Xplorafory Test: DIY Edition

Som mjukvarutestare kan du göra en stor skillnad inom många olika verksamheter. Genom att bidra till bättre testning inom bilbranschen kan du faktiskt rädda liv. Genom att bidra till bättre testning till banker kan du förhindra att människor blir hackade. För att inte tala om hur viktigt mjukvarutestning är inom vården! 

All verksamhet kräver mjukvarutestning. Genom att bidra till bättre testning kan du till exempel se till att alla dina favoritappar fungerar felfritt. Det är även ett yrke som ger dig möjlighet att växa både på jobbet och på det personliga planet. 

Gör det själv Edition är för dig som vill ta kontroll över din inlärning och arbeta självständigt. Du får tillgång till allt nödvändigt material för att bli en kompetent mjukvarutestare på bara 9 veckor. Arbeta i din egen takt och utforska kursinnehållet när det passar dig bäst. 

Du har en viktig roll i utvecklingen av ny mjukvara när du är den som ser till att tekniken möter användarnas behov på ett tillfredsställande sätt. Du är den som ser till att leverera funktionella och kvalitetssäkrade produkter. 

Som mjukvarutestare är det ditt ansvar att hjälpa utvecklare att förutse och hitta avvikelser från de uppställda kraven, så att de kan säkerställa att en produkt fungerar som avsett i de system den kommer att ingå i. 

Gör det själv Edition ger dig friheten att självständigt säkerställa att teamet undviker misstag och säkerställa att produktens funktionalitet, stabilitet och prestanda kontinuerligt testas, utvärderas och förbättras. 

Som mjukvarutestare kan DU göra skillnad – på dina egna villkor! 

Varför välja mjukvarutestare på Xplorafory Test: DIY Edition istället för en motsvarande YH-utbildning? 

En YH-utbildning innebär år av studier och lån, du betalar med tid och CSN. Här betalar du med pengar och du har möjlighet att bli mjukvarutestare på 9 veckor, helt i din egen takt. 

Varför välja Xplorafory Test?

Nöjd-kund-garanti

Behov på arbetsmarknaden

Erbjuder delbetalning

Examen & Intyg

Efter utbildningen  

Efter att ha genomfört The 9-Week Software Tester: Gör det själv Edition står du väl rustad för att ta dig an utmaningar inom mjukvarutestning. Det råder stor brist på personer med din nya kompetens, och med de kunskaper du har förvärvat, inklusive grunderna i testautomatisering och de vanligaste testverktygen, är du redo att möta branschens behov. 

Efter avslutad utbildning kan du arbeta som: 

  • Mjukvarutestare 
  • Testledare 
  • Testdesigner 

Som en extra fördel ingår även guider som hjälper dig att förbättra ditt CV och din LinkedIn-profil, samt förbereda dig inför jobbintervjuer. Vi tror på din förmåga att lyckas och ger dig de verktyg du behöver för att ta de första stegen mot en ny karriär. 

Dessutom får du tillgång till Xplorafory Tests Community, där du kan utbyta idéer, nätverka och få stöd från andra som också genomgått utbildningen. Här kan du fortsätta att utvecklas och knyta kontakter inom branschen. 

Intervju med Nisha Garg 

  1. Vilket problem hade du innan du köpte vår utbildning?
    Jag hade ett långt uppehåll mellan min testerfarenhet och nuvarande jobb. Jag började arbeta som lärare, men sedan tyckte jag att den här kursen verkade intressant och började göra den, vilket hjälpte mig att återfå mina testkunskaper.
  2. Vilka resultat har du fått av vår utbildning?
    Jag har blivit mer säker på att testa, jag lärde mig olika testtekniker och till slut fick jag jobb.
  3. Hur är det nu efter att du gått vår utbildning?
    Vad jag än har lärt mig under kursen har det hjälpt mig i min verkliga arbetslivserfarenhet och hjälper fortfarande.
  4. Vad överraskade dig mest eller gjorde dig mest glad över att köpa vår utbildning?
    Att testa var alltid kul för mig, men jag lärde mig som sagt olika tekniker och varför testning är viktigt. Uppdraget jag fick var roligt att göra och hjälpte mig att förstå olika sätt att testa.
  5. Om du skulle rekommendera oss till en nära vän, vad skulle du säga?
    Ge bara 100 procent, jobba hårt, du kommer att få bra resultat i slutet av den här kursen.

Kursinnehåll

Under utbildningen  

Denna kurs ger dig alla verktyg du behöver för att bemästra mjukvarutestning, helt på dina egna villkor. Du kommer att lära dig grunderna i testning, vilket ger dig en konkurrensfördel på arbetsmarknaden, särskilt eftersom många saknar dessa kritiska färdigheter. 

Under utbildningen får du tillgång till detaljerade guider och verktyg som Jira, Selenium och JUnit5, för att förbereda dig för de avancerade delarna av testautomation. 

Förutom teknisk kunskap får du också tillgång till bonusmaterial för att maximera dina karriärmöjligheter: 

  • Guide för att skriva ett vinnande CV och LinkedIn-profil 
  • Tips för att genomföra en framgångsrik anställningsintervju 
  • Strategier för att utveckla effektiv studieteknik 

Kursens upplägg: 

  • Vecka 1: Vad är mjukvarutestning? 
  • Vecka 2: Hur tänker en testare? 
  • Vecka 3 - 4: Skriptad & Utforskande Testning 
  • Vecka 5 - 6: Buggrapportering 
  • Vecka 7: Testautomation 
  • Vecka 8: JUnit5 
  • Vecka 9: Selenium 

Med Gör det själv Edition har du friheten att lära dig i din egen takt och tillgång till allt material som behövs för att lyckas – du bestämmer när och hur du vill studera. 

Kursledare

Jonas Breisel 

Med över 14 års erfarenhet inom mjukvarutestning och 6 år som utbildare, har jag sett och gjort det mesta inom branschen. Från att testa små system till enorma lösningar där slutpunkten knappt är synlig, har jag hjälpt företag att bygga upp sina testprocesser från grunden till ett väl fungerande CI/CD-flöde. 

Min resa har inte alltid varit enkel. Jag kämpade med att hitta bra material att lära mig av, och den verkliga förändringen kom när jag började nätverka och engagera mig utanför arbetstid. Genom att träffa andra testare och utbyta idéer, hittade jag vägen till bättre verktyg och metoder. Men det var först när jag började undervisa som jag verkligen förstod kraften i att dela med sig av kunskap. Det är dessa insikter och idéer som jag nu vill dela med dig i denna utbildning. 

Jag har haft äran att hjälpa hundratals människor som du att utvecklas inom testning, där utforskande testning är en viktig komponent. Genom åren har jag också fått erkännanden för mitt arbete, inklusive utmärkelser som "Årets Mjukvarutest Företag" från både EU Business News och Innovation & Excellence. Dessa utmärkelser är ett bevis på mitt engagemang för kvalitet och innovation inom testning. 

VARNING: Jag kan inte garantera att du kommer uppnå exakt samma resultat – vi är alla olika – men jag kommer att ge dig de verktyg och den vägledning du behöver för att lyckas. 

Målgrupp

Är det dags för en förändring? 

Du är någon som vill ha mer kontroll över ditt liv och din karriär. Du känner att det är dags för ett karriärbyte som ger dig både bättre ekonomiska möjligheter och mer tid för det som verkligen betyder något – din familj. 

Du har alltid varit nyfiken, analytisk och har en naturlig känsla för detaljer. Du älskar att förbättra saker och göra skillnad, men utan att kompromissa med din livsbalans. The 9-Week Software Tester: Gör det själv Edition är perfekt för dig som vill ta nästa steg i din karriär på dina egna villkor. Du kan studera när det passar dig och samtidigt skaffa dig den kompetens som behövs för att säkra en framtid inom mjukvarutestning – utan att ge upp den tid du vill spendera med din familj. 

Videoreportage

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Mjukvarutestare: Gör det själv Edition

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
Michael Svensson
5/5
11 okt 2021

Jag vill varmt rekommendera Jonas som lärare inom testning.

Jonathan Larin
5/5
11 okt 2021

Jag rekommendera varmt Jonas som lärare och konsult då jag fått ett mycket starkt intryck av hur kompetent han är inom testning.

Kursdeltagare
4/5
11 okt 2021

4 av 5

Xplorafory Test
Berguven 20
4353 Göteborg

Xplorafory Test - utbildningar i mjukvarutestning och testautomation

Drömmer du om ett spännande jobb på en växande och attraktiv marknad, där du dessutom har möjlighet att göra skillnad? Vill du även ha ett varierande yrke som ger dig möjlighet att växa både på jobbet och på det personliga...

Läs mer om Xplorafory Test och visa alla utbildningar.

Highlights