Sök utbildning 👉
Yrkesutbildning

HR business partner

Education Online, Distans
Längd
16 veckor
Utbildningstakt
Deltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
26 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
16 veckor
Utbildningstakt
Deltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
26 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

 HR business partner

HR Business Partner

Välkommen till en omfattande utbildning för HR Business Partners, ledd av Patrik Reman. Denna flexibla onlinekurs låter dig studera när och var du vill. Efter avslutad kurs får du ett digitalt stämplat certifikat som garanterar dess äkthet.

Kursen börjar med strategisk HR och affärsstrategier, där du lär dig att utforma och anpassa HR-strategier för att stödja affärsmål. Du lär dig bygga relationer med nyckelintressenter och navigera företagsrelationer.

Digitaliseringens påverkan på HR-roller och processer är central. Vi utforskar hur teknologi och dataanalys påverkar HR-beslut och effektivitet. Du lär dig skapa rapporter och presentationer för att effektivt kommunicera HR-data.

Nästa steg är att integrera digitala verktyg och AI för förbättrat beslutsfattande. Samarbetet mellan HR Business Partners och linjechefer betonas för effektiv implementering av HR-strategier.

Verksamhetsplanering och strategisk kompetensförsörjning är också viktiga delar. Vi behandlar rekryteringstrender och hur HR-teknologier kan användas för talent management.

Arbetsmiljö och arbetsrätt är fokus i den andra delen. Medarbetarundersökningar, hälsoarbete, och anpassning till nya arbetsmiljöer diskuteras. Vi utforskar hur arbetsmiljö och compliance påverkar företagets lönsamhet och arbetskultur.

Kapitlen om arbetsrätt ger förståelse för lagar och regler, inklusive hantering av internationella arbetsrättsliga utmaningar. AI-verktyg för att säkerställa compliance och praktiska uppgifter om arbetsrätt ingår.

Den tredje delen fokuserar på organisationskultur, internationell HR-management, hållbarhet och CSR-initiativ. Du lär dig om hållbarhetsrapportering, kompetensförsörjning och hur HR bidrar till företagets ekonomiska framgång.

Effektiv förändringsledning och hantering av motstånd är centrala färdigheter. Praktiska uppgifter om förändringsledning ger dig möjlighet att tillämpa dina kunskaper.

För mer information om HR business partner, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Börja redan idag!

  • Distans
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Kursinnehåll

Kurs 1 – Strategisk HR.
Kurs 2 – Rekryteringsprocessen.
Kurs 3 – Arbetsmiljö.
Kurs 4 – Arbetsrätt.
Kurs 5 – Organisationskultur och Hållbarhetsarbete.
Kurs 6 – Företags & Personalekonomi.
Kurs 7 – Strategier och digitalisering.
Kurs 8 – Att vara HRBP.

Förkunskaper

Oavsett din erfarenhet inom HR erbjuder denna kurs flexibiliteten att studera i din egen takt. Vid slutet av utbildningen kommer du att ha en djup förståelse för rollen som HR Business Partner och vara utrustad med färdigheter att stödja och forma affärsstrategier, bygga relationer, och hantera HR-processer digitalt.

Kursledare

Patrik Reman arbetar idag som en ledande konsult inom HR och ledarskap. Med en lång karriär som inkluderar roller som HR-chef och chef för kompetensförsörjning i olika kommuner, har han också innehaft betydande positioner inom industrin samt rekryterings- och bemanningsbranschen. Patrik är en erkänd expert på att effektivisera HR-processer genom LEAN-metodik, automatisering och AI, och har bistått både kommuner, privata företag och statliga myndigheter i deras strävan efter förbättrade HR-funktioner.

Upplägg

Under utbildningen varvar vi teori med videoinspelningar och frågeställningar. Du behöver få
godkänt på deluppgifterna samt inlämningsuppgifterna för att få en godkänd certifiering.

  • Studietakt 50% - 16 veckor.
  • Videolektioner.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: HR business partner

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Education Online
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Certifierande

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights